Robuuste, landelijke stijl:dit betekent naar ons idee dat het product er ‘geleefd’ uit ziet. Een nerf, net niet helemaal rechte planken, scheuren en kleurverschillen. Belangrijk is dat we altijd een foto van het resultaat sturen, ter goedkeuring voordat het product wordt geleverd. Kijk goed of je de robuuste stijl afwerking mooi vindt, of toch iets meer richting de strakke stijl wilt gaan. Het meeste hout dat gebruikt wordt als basis voor onze robuuste producten is ‘tweedehands’ hout. Hout dat al een eerdere bestemming heeft gehad, zoals pallet en steigerhout. Maar daarnaast zijn we ook creatief met oude (kleren)kasten en oude deuren. Onze filosofie is dat gebruikt hout vaak alleen een beetje liefde, aandacht en creativiteit nodig heeft om weer jaren gebruikt te kunnen worden.

Pallethouten wijnrek

Pallethouten wijnrek

Grote houten eettafel

Grote houten eettafel

 

 

 

 

 

Industriële stijl: Een steeds populairder wordende stijl is de industriële stijl. We maken hierbij vaak gebruik van hout in combinatie met bijvoorbeeld steigerbuizen. Je kan bij deze look kiezen om meer richting de landelijke stijl te gaan, door bijvoorbeeld een steigerhouten blad te combineren met een onderstel van steigerbuizen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om voor een strakkere uitstraling te gaan, door te kiezen voor een moderne houtsoort in combinatie met industriële elementen.

Steigerhouten salontafel

Steigerhouten salontafel

Industriële werktafel

Industriële werktafel

 

 

 

 

 

Strakkere (landelijke) stijl: dit is eigenlijk een afgeleide van de robuuste landelijke stijl. In dit geval wordt er nog meer aandacht besteed aan de afwerking. Alles is recht, strak en precies gelijk. Vaak wordt er voor deze stijl gebruik gemaakt van ‘nieuw hout’, wat over het algemeen kostbaarder is dan het hout wat wij gebruiken voor robuuste meubels. Uiteraard is het ook bij deze stijl mogelijk om voor een kleurtje te kiezen, zoals bijvoorbeeld hoogglans wit, zwart of en feller kleurtje.

houten tv-meubel

houten tv-meubel

Baby kledingkast

Baby kledingkast