Een half jaar Alshetmaarvanhoutis

27 september 2014

Wat allemaal begonnen is met een houten wijnrek voor mijn schoonvader, is inmiddels uitgegroeid tot een kleine onderneming. Van de woonkamer in Haarlem zijn de werkzaamheden  verhuisd naar het dakterras bij onze woning in Den Haag. En dankzij de gestage stroom bestelling huur ik sinds twee maanden een werkplaats in de buurt. Er kan een hoop veranderen in 6 maanden tijd. In ieder geval geen stof, zaagsel en overal houtresten in de woonkamer. Ik ben niet de enige die daar erg blij mee is. 🙂

 

De werkplaats

De Alshetmaarvanhoutis werkplaats bevindt zich op de Lynckerstraat 22 te Den Haag. Hier heb ik 40m2 tot mijn beschikking om er lustig op los te timmeren. We kunnen stellen dat dit een grote stap vooruit is en het heel veel mogelijkheden creëert. Waar er eerst alleen wijnrekken op de site stonden, kunnen we nu ook hele mooie grote houten tafels maken, landelijke salontafels of natuurlijk een setje stoelen. Mooi om te zien dat deze producten inmiddels ook al echt bij mensen thuis staan! Daarnaast is het aanbod houten wandmeubels 300% gegroeid van 1 naar 4 en blijven we ons verbreden in het assortiment schattige kinderproducten. Denk ik hierbij aan het populaire KATO kapstokje of een HUGO’S lost Socks hartje voor aan de muur. Sinds kort hebben we ook kinder meubeltjes beschikbaar, een prachtig cadeau voor als de kleine 1 jaar wordt.

Eindeloze mogelijkheden Alshetmaarvanhoutis

Ondanks dat we wekelijks leuke en nieuwe producten kunnen toevoegen aan ons assortiment, zijn er ook nog genoeg dingen die we nog niet maken. Heb jij online iets gevonden wat nog niet op onze site staat, maar wel van hout gemaakt kan worden? Heb je iets in je hoofd wat je graag op maat wilt laten maken? Laat het mij dan weten!  Ik kom heel snel terug met een (prijs)voorstel en  een nieuwe uitdaging gaan we zeker niet uit de weg. Bovendien kunnen we alles maken.. Alshetmaarvanhoutis!!